W

il je een website laten maken voor jouw bedrijf in Utrecht? Dan bent u bij Onlinee aan het juiste adres.

Laat Onlinee ervoor zorgen dat je bedrijf zich onderscheidt van de massa met een professionele website. Onze websites zijn modern, makkelijk te gebruiken en betaalbaar.

We houden het proces graag zo eenvoudig mogelijk: vertel ons wat u nodig hebt voor je website, en we gaan aan de slag om hem te ontwerpen. Als we klaar zijn, heb je een volledig functionerende website of webshop waarmee jouw bedrijf meer klanten kan bereiken en sneller kan groeien dan ooit tevoren. We leveren de website pas op wanneer je 100% tevreden bent met het eindresultaat!

Website Laten Maken

Complete website laten maken vanaf €495

Een complete website zonder verborgen of extra kosten achteraf! Wij adviseren je graag over jouw perfecte website

Professionele wordpress website laten maken

Professionele WordPress Website Laten Maken Utrecht

Zeg maar dag tegen saaie en verouderde websites. We bieden moderne, professionele websites die de wereld vertellen wie u bent en waarom u belangrijk bent. Jouw idee maken we werkelijkheid met onze jarenlange expertise. Niet is te gek! Onze websites worden ontwikkeld in WordPress, de meest gebruikte CMS wereldwijd. Voordeel van WordPress is dat het een van de meest geavanceerde content management systeem, waarbij in principe alles mogelijk is. Na oplevering kan de website eenvoudig beheert en onderhouden worden.

Meer weten over WordPress websites in Utrecht?

Wij helpen je graag op weg!

 • Ervaren (WordPress) ontwikkelaars

 • 100% klanttevredenheid

 • Geen extra kosten achteraf!

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel!

Onze websites zijn volledig responsive en geoptimaliseerd voor alle apparaten. Desktop (alle browsers), tablet en mobiel. Gemiddeld 90% van de websitebezoekers, bezoekt de website via een mobiele telefoon. Hierdoor is een juiste mobiele versie van de website een belangrijk onderdeel in ons ontwikkelproces.

Website laten maken voor mobiel desktop mobiel
professionele website laten maken en onderhouden

Makkelijk content toevoegen via je eigen dashboard.

Na oplevering van de website krijg je een uitgebreide handleiding toegestuurd, zodat je makkelijk content kunt toevoegen via je eigen dashboard. Denk hierbij aan nieuwe pagina’s, aanpassen van pagina’s, blog berichten en nog veel meer. We helpen graag hierbij en staan klaar voor alle vragen. Stuur ons gerust een berichtje als je er niet uitkomt!

Waarom een website laten maken door Onlinee?

 • Prachtige design website

 • Super snelle website

 • Contact pagina met Google Maps

 • Menustructuur met pagina’s

 • Mobiele menu

 • Seo teksten (optioneel)

 • Eigen WordPress dashboard

 • Google Business voor lokale vindbaarheid

 • Google analytics om alle verkeer op je website te checken

 • Mogelijkheid om boekingssysteem te implementeren

 • Veel ervaring en meedenkend.

 • Snelle helpdesk voor al je vragen!

 • Wij helpen ook na de levering met beheer en onderhoud.

 • All-in website. Geen kosten achteraf

In 3 stappen naar een nieuwe website in Utrecht

We zijn gepassioneerd over de websites die we maken in Utrecht voor onze klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring, ontwikkelen we moderne en op maat gemaakte websites die ervoor zorgen dat website bezoekers worden omgezet in klanten.

01.

Plan een intake

Website laten maken door Onlinee? Graag sparren we over je ideeën over jouw ideale website. Plan snel en gemakkelijk een gratis intakegesprek met één van onze experts.

02.

Maatwerk website

 

Tijdens het gesprek bespreken we jouw ideeën. Zo kunnen we een strategie bepalen om jouw perfecte website te bouwen.

03.

Meer website bezoekers

Een website is niet alleen een visitekaartje. Onze moderne websites zorgen ervoor dat jouw potentiële klant actie onderneemt.

Goedkope website laten maken Utrecht

Een goedkope website laten maken in Utrecht kan een ontmoedigende taak zijn. Je weet dat je er een nodig hebt, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Onlinee kan helpen. We ontwerpen en bouwen websites voor onze klanten in Utrecht, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de technische details om hun online aanwezigheid geweldig te maken. Alles wat we nodig hebben zijn jouw ideeën, en wij zorgen voor de rest. We bieden professioneel maatwerk webdesign met een eenmalig bedrag zonder latere kosten of vereist onderhoud.

Website Laten Maken - Wordpress - Zakelijk
Website laten maken utrecht

Onze websites zijn modern, snel, op maat gemaakt en gebruiksvriendelijk. Of u nu een eenvoudige one-page site wilt of een geavanceerde site met veel mogelijkheden, we werken met je samen om iets te maken dat uniek is voor jouw behoeften en doelen. Ons team van webdesigners heeft jarenlange ervaring met het maken van websites voor grote en kleine bedrijven in Utrecht. Van restaurants tot universiteiten in Utrecht, dus we weten wat er nodig is om ervoor te zorgen dat je aanwezigheid op het web schittert!

Veelgestelde vragen

De kosten van een website hangt af van veel factoren. Een one page website is goedkoper dan een webshop met een uitgebreid assortiment. Bij Onlinee kun je al een website laten maken voor €495.
Naar onze mening, ja. Elk bedrijf zou een website moeten hebben en dit zeggen wij niet omdat wij prachtige websites maken. Je kan je website vergelijken met een etalage om je producten of diensten te laten zien aan jouw potentiële klant. Hoewel het nog steeds mogelijk is om klanten te vinden zonder een website, kan het ontbreken van een veilige, professionele website het vertrouwen schaden en potentiële klanten aan uw geloofwaardigheid doen twijfelen.

Amateur webdesign ziet er op het eerste gezicht misschien acceptabel uit, maar zijn de websites vaak technisch niet in orde, laden langzaam en zullen er waarschijnlijk verschrikkelijk uitzien op kleinere schermen. Dit kan op lange termijn veel duurder zijn dan het website laten maken bij Onlinee, omdat uw potentiële klanten wellicht ergens anders zoeken naar een betere gebruikerservaring. Gebruikerservaring en conversie zijn nauw met elkaar verbonden en we bieden betaalbare ontwerpen die ervoor zorgen dat uw bezoekers blijven hangen.

Nee, bij de ontwikkeling van uw website is geen maandelijkse SEO inbegrepen. Alle inhoud (afbeeldingen, tekst en video’s) wordt gezien door Google, maar dit betekent niet dat uw website op nummer 1 komt.

Ja, we zorgen ervoor dat alle websites die we ontwikkelen worden gelanceerd met een SSL-certificaat, te herkennen aan het kleine hangslotje in de URL-balk. Uw digitale veiligheid heeft de hoogste prioriteit en is ook geruststellend voor uw klanten.

Klaar voor de start?

Wij sparren graag met je over jouw perfecte website. Laat je gegevens achter voor een gratis intakegesprek!