Het SEO bureau dat echt resultaat levert voor jouw bedrijf in Den Haag

Wanneer klanten op zoek zijn naar producten, diensten of simpelweg informatie. Begint de klantreis in de meeste gevallen bij Google. Door jou SEO uit te besteden aan een SEO bureau in Den Haag, kan jouw website hoger ranken en dus meer klanten aantrekken. Het voordeel hiervan is dat de kliks die je krijgt op je website volledig gratis zijn in tegenstelling tot Google ads of facebook ads.

De specialisten die bij ons rondlopen hebben veel ervaring en kennis. Wij helpen al vele jaren onze klanten aan hogere posities in Google. Transparant zijn naar onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom zit je bij ons nooit vast aan een contract en mag je ieder moment opzeggen!

Klaar om de zoekmachine’s te domineren? Neem dan contact op met de #1 SEO bureau Den Haag

Gratis SEO scan

Wil je weten hoe je SEO ervoor staat en hoe jouw website presteert in de zoekresultaten van Google? Vraag dan een gratis en vrijblijvend SEO scan aan.

Wij zullen jouw website analyseren en geven je rapporteren hoe je website er momenteel voor staat.

Ook zullen wij een concurrentieanalyse maken, zodat je kan zien wat je kansen zijn ten opzichte van je concurrenten.

Stap voor stap naar de eerste positie in Google

1. Technische SEO

Één van de drie aspecten van SEO is technische SEO. Wanneer je ons als SEO bureau Den Haag in arm neemt zullen wij beginnen met het analyseren van de technische gesteldheid van jouw website. Wanneer je website technisch niet op orde is, wordt het voor Google lastig om te begrijpen wat er op je website staat en zal dit leiden tot lage ranking op Google. Een aantal factoren spelen een rol bij het optimaliseren van technische SEO. Denk hierbij aan:

 • Laadsnelheid
 • Korte URL’s
 • 404 pagina’s
 • Veiligheid
 • Gestructureerde data
 • Herhalende content

2. On Page SEO

On page en off page SEO zijn veel voorkomende termen wanneer het aankomt op SEO. De naam zegt het eigenlijk al, on page SEO zijn de optimalisaties die worden gedaan op de pagina. Denk hierbij aan:

 • Menu en URL structuur
 • Tekst structuur (H1,H2,H3 etc)
 • Paginatitel
 • Afbeeldingen
 • Video’s
 • Content op de pagina

3. Off Page SEO

Off page SEO zijn optimalisaties die worden gedaan buiten de pagina of website. Grotendeels bestaat off page SEO uit het verzamelen van links vanaf een externe website. Dit heet Linkbuilding. Linkbuilding vergroot de autoriteit van een website. Hierdoor ziet Google de website als betrouwbaar en dat heeft positieve effect op de ranking op Google.

4. Rank je bedrijf lokaal, door local SEO.

Lokale SEO zorgt ervoor dat jouw website vindbaar is voor zoekopdrachten bij jou in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan de zoekopdracht “restaurant in Amsterdam”. Lokale SEO heeft een andere aanpak nodig dan “reguliere SEO”. Onlinee kan je helpen om lokaal hoger te ranken in Google en hierdoor meer klanten aan te trekken.

5. Maandelijkse SEO Analyse en positie tracking

Maandelijks doen we een website audit om de voortgang van de SEO campagne te analyseren. Hierdoor kunnen wij zien hoe we er momenteel voor staan en wat er nodig is om de online vindbaarheid te verbeteren. Uiteraard sturen we de analyse elke maand op. Hierdoor heb je in één oogopslag informatie over de voortgang.

Waarom SEO Bureau Den Haag?

Target de juiste mensen

Doordat je potentiele klanten zoeken naar jou product of dienst, trek jij de juiste mensen aan op je website.

Verhoogd online zichtbaarheid

Hogere positie in Google verhoogd je online zichtbaarheid en daarmee ook inkomende leads en verkopen.

Merkbekendheid

Hogere positie in Google zal ervoor zorgen dat jouw merk bekender zal worden.

Klaar om te domineren in Google?

Wij sparren graag over je ideeën omtrent online vindbaarheid. Neem contact met ons op.